Снимка БулфотоХората на улицата искат оставка, но виждаме, че всеки

...
Снимка БулфотоХората на улицата искат оставка, но виждаме, че всеки
Коментари Харесай

Александър Сиди: Протестът е тотално разпилян, няма единни искания

Снимка Булфото

Хората на улицата желаят оставка, само че виждаме, че всеки от тях в действителност има разнообразни претенции. Протестът е тотално разпръснат на разнообразни групи, като всяка от тях има своя лична цел и концепция. Очевидно хората на площада не желаят и партиите, които сега са в Народното събрание. Те желаят някаква нова смяна и желаят нещата да се случват по някакъв нов метод - нещо, което обаче към момента не са съумели да артикулират вярно.

Това съобщи за " Нова " Александър Сиди, народен представител от Вътрешна македонска революционна организация, " Обединени патриоти ".

Не е въпросът в това да сменим петима министри, каквото направихме в петък. Въпросът е да приказваме за политики. Затова седнахме да приказваме с ГЕРБ през последните седмици, сподели още той.

Припомняме, че бяха признати оставките на Младен Маринов, Владислав Горанов, Емил Караниколов, като от кабинета си отива и министърът на туризма Николина Ангелкова.

Ремонта на кабинета разгласи на брифинг в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов, след съдружен съвет с водачите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Поста на вътрешния министър Младен Маринов ще заеме актуалният шеф на Групово дело " Национална полиция " основен комисар Христо Терзийски. На мястото на Емил Караниколов сяда неговият заместник Лъчезар Борисов.

Рокадите в държавното управление обаче ще са 5, защото здравният министър Кирил Ананиев се връща в министерство на финансите, но към този момент като министър. Здравното министерство ще се поеме от шефа на Александровска болница Костадин Ангелов.

Министър на туризма ще бъде Марияна Николова, в този момент вицепремиер по икономическата и демографската политика, която замести Валери Симеонов. Мотив за оставката на Ангелкова не бе посочен.

В съдружното систематизиране на постове и отговорности е доказано, стана ясно от коментара на премиера Борисов, което значи, че рокадата в Министерство на стопанската система е посочена и одобрена от дребния съдружен сътрудник - Обединени патриоти. С ремонта обаче и Министерство на туризма минава под управлението Обединени патриоти.

Предстои другата седмица правителството да показа нова политика във връзка с икономическото възобновяване и общественото подкрепяне. За приоритизиране на финансово-икономическите ограничения и осъществяването на съдружното съглашение настоя и вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР