снимка БулфотоХората, които от години живеят зад граница и така

...
снимка БулфотоХората, които от години живеят зад граница и така
Коментари Харесай

Служебният кабинет с нова идея: Който не си плаща данъците си у нас, да не гласува

снимка Булфото

Хората, които от години живеят зад граница и по този начин напрактика не заплащат налозите си на българската хазна, да нямат право на избор на идните избори, които ще се проведят на 11 юли. Тази концепция разискаха членовете на служебния кабинет по време на съвещанието си от 19 май, излиза наяве от качената стенограма. Целта е да се изчистят описите от мъртви души, съобщи.

„ Може би предвид на това, че в Национална агенция за приходите има масиви с хора, които са заявили, че са с трайно престояване в чужбина, е добре тези хора да бъдат извадени от описите. Някаква работна група да се случи и не знам сътрудниците от Министерство на вътрешните работи дали могат да подадат лист на хора с настоящи персонални документи – било паспорти, било персонални карти, с цел да може хора без български персонални документи няма по какъв начин да гласоподават, тъй че в действителност описите да бъдат кросчекнати с тези два налични масиви от държавните институции, с цел да бъдат в допълнение изчистени от мъртви души. “, съобщи служебният министър на финансите Асен Василев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР