Снимка БулфотоХамид Хамид направи интересен анализ на предстоящите избори. В

...
Снимка БулфотоХамид Хамид направи интересен анализ на предстоящите избори. В
Коментари Харесай

Хамид: Всички са срещу ДПС И ГЕРБ, защото нямат идеи. Ние сме гласували винаги срещу този кабинет

Снимка Булфото

Хамид Хамид направи забавен разбор на идните избори. В него той изясни за какво всички са против Движение за права и свободи и ГЕРБ, и направи коментар за Цветан Цветанов. 

Зам.- ръководителят на парламентарната група на ДПС  Хамид Хамид е уверен, че резултатът от изборите на 4 април не е явен, само че е основан безпорядък в законодателството, готвещо изборите.  " Надявам се българските граждани  да са бдителни и вотът да е сполучлив ", сподели той.

Хамид Хамид означи   " двойствения режим от страна на държавното управление за съблюдаване на ограниченията  и тези, залегнали в Закона за изключителното състояние ".

" Има разминаване сред броя на хората, които могат да бъдат на закрито на концерти в кина и на партийни мероприятия,  създава се лицемерен режим ", уточни Хамид, чиято партия желае промени и допускане на изборни мероприятия преди изборите.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи разяснява двама претенденти за изборите - партията на Цветан Цветанов и на Слави Трифонов. За предвижданото трето място за " ИТН " Хамид сподели, че е " слушал и други театрални комедианти, закрепени в това място,  а месец преди изборите се следили доста мокри сънища ". 

За партията на Цветан Цветанов депутатът от Движение за права и свободи сподели: " Дълго време ръководителят на ПГ на ГЕРБ  с минути висеше пред вратата на Движение за права и свободи, с цел да търси поддръжка за законопроекти ".

" Българската политика ще бъде запомнена и изучавана, 10 година той беше сянка на Бойко Борисов,  основно Цветанов организираше да се употребява държавния уред да се мачкат гласоподаватели и в този момент се показва като чиста света вода ненапита ", сподели още Хамид. Той отхвърли Движение за права и свободи да е взело участие в държавни покупко-продажби за горските стопанства и Ягодинската пещера.

Хамид Хамид счита, че  резултатът на Движение за права и свободи на изборите ще е доста добър  и разяснява, че преди избори се приказва постоянно, че Движение за права и свободи не е мечтан сътрудник за коалиция, само че постоянно по-късно са търсени за поддръжка, в това число и от ГЕРБ.

По думите му,  всички са против ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като нямат хрумвания.   " Ние сме дали своят вот постоянно против този кабинет ", безапелационен е Хамид.

Той разяснява и  поръчката на президента Румен Радев за втори мандат , като съобщи, че е рано да се приказва, но  " най-малко към този момент има една кандидатура за президент ".

Движение за права и свободи ще упорства за обединяване към идеи  с дълготрайни цели за страната  и по-късно да търсят кой да ги извършва.

В каква коалиция би взело участие Движение за права и свободи:  " В коалиция, която поддържа хрумвания и цели за ускорено развиване на страната , не групировка, а хрумвания и цели. "

" От доста години желаеме да се върне нормалността в политическия диалог,  трябва да се върне положителният звук в диалозите в Народно събрание и сред институциите ", съобщи депутатът от Движение за права и свободи. Той заяви, че листите на партията не са подготвени за изборите, втора фаза е почнала на национално равнище, но  до 2 март ще са ясни претендентите за депутати, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР