Снимка БулфотоХакери удариха профила на Юлиян Вергов в инстаграм и

...
Снимка БулфотоХакери удариха профила на Юлиян Вергов в инстаграм и
Коментари Харесай

Удар! Хакери искат огромен откуп за профила на Юлиян Вергов

Снимка Булфото

Хакери удариха профила на Юлиян Вергов в инстаграм и му желаеха 200 евро откуп. А от пост на Владимир Карамазов се схваща, че парите са били платени, само че профилът на Вергов не е бил възобновен, заяви Блиц.

Профилът на Вергов бе премахнат преди седмица от хакери. За случката  сподели самият той във фейсбук “. „ Хакнаха ми профила в инстаграм и е липсващ. Впечатляващо и неприятно “, написа артистът. След седем дни да бъде  възстановен той сътвори нов подобен. 

Неговият непосредствен приятел Владо Карамазов написа гневна публикация за случилото се. „ Супер мега скотщина. Някакъв безумен турски " хакер " - нечовечен глупак, заличи профила на Юлиан тук в instagram. След договаряния, откупки и куп простотии, турчина не съумя да му го възвърне. Проблемите в 21 век са странни, само че си остават проблеми. Важното е, че сме живи и здрави. Може да го последвате в новият му профил @julianvergovofficial “.

От турската хакерска офанзива са потърпевши фитнес моделът Биляна Йотовска, певицата Ева Георгиева-Ева, риалити звездата Александра Богданска, пише Телеграф. Според специалиста Ален Попович от Българската асоциация на организациите за цифрови връзки, задачата са точно известните  личности. Профилите могат да се възстановят в случай че не са изтрити от системата, само че това е комплициран развой.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР