Снимка БулфотоГраничната ограда не може да не бъде обект на

...
Снимка БулфотоГраничната ограда не може да не бъде обект на
Коментари Харесай

Сидеров посече Елена Йончева за оградата край границата и разкри защо социалистите атакуват Валери Симеонов

Снимка Булфото

Граничната ограда не може да не бъде обект на национална сигурност. Тази ограда трябваше да се построи. Аз посетих региона и видях едно много устойчиво оборудване. Не е правилно, че през нея може да се минава безпроблемно.Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” водачът на „ Атака ” Волен Сидеров, представен от Пик.

С тези думи той разяснява изявлението на Елена Йончева, че незаконни мигранти влизат от Турция в България като минават оградата на границата благодарение на сгъваеми стълби. Сидеров видя в държанието на Елена Йончева провокативна игра: " Това е преднамерено и не е правилно, не е държавнически правилно. С Елена Йончева се познаваме от доста години, познавам журналистическото й творчество... Тук обаче зървам една провокативна роля. Ние към този момент имаме оборудване, което стопира в случай че щете психически мигрантите. Нека Елена Йончева изясни по какъв начин беше преди и по какъв начин е в този момент. Защото нейното държание е безконтролно, тук става дума за сигурността на цялата страна... Целта е доста ясна - да се уточни към неприятните Патриоти, че те са неприятни ". 

Той разяснява и за какво социалистите желаят оставката на вицепремиерът Валери Симеонов. " Корнелия Нинова изиска оставката му, както и тази на вътрешния министър... Защо Нинова нападна Валери Симеонов? Защото той е по-лесната цел за опозицията. По-лесно е да кажеш: " Тези националисти не би трябвало да бъдат в семейството на Евросъюза. Тук към този момент е заровено кучето. Защото тогава ще бъдем легитимирани като част от ръководство, което е европейско. Това не се харесва на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ", съобщи Сидеров.

Лидерът на " Атака " отбрани сътрудника си от Обединени патриоти Валентин Касабов за " фриволния " му език към Движение за права и свободи: " Движение за права и свободи не могат да преживеят обстоятелството, че не са трета политическа мощ и безконечният балансьор, а на тяхно място са Обединените патриоти. По-вкусно е, казано на наш журналистически език, да хванеш такава имитация и да атакуваш ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР