снимка БулфотоГолямата смъртност у нас вероятно се дължи на лошото

...
снимка БулфотоГолямата смъртност у нас вероятно се дължи на лошото
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Голямата смъртност у нас вероятно се дължи на лошото ни здраве

снимка Булфото

Голямата смъртност у нас евентуално се дължи на неприятното ни здраве, счита Томислав Дончев

" Хората не са статистика - когато си тръгне непосредствен човек, една част от света ти изчезва. Не очаквайте от мен нахален отговор " оправяме се " с пандемията от COVID-19. В момента се търси пояснение за огромния брой смъртни случаи в България. Една от аргументите евентуално е неприятният здравословен статус на българите. "

Това разяснява вицепремиерът Томислав Дончев пред Българска национална телевизия, съобщи .

" Пролетта беше друго - вирусът беше безусловно чужд, единственото, което имаха лекарите, освен нашите, само че и тези в Европа, бяха медицинските протоколи от Китай. От тогава мина доста време. Тъжен факт е, че макар опита на системата, има хора, които не съумяват да излязат живи от лечебните заведения ", добави Дончев.

Той изясни, че водещи са ограниченията на медиците, а работата на политиците е да ги извършват и претворяват в законови текстове. " Реалната политика е микс, композиция сред политически цели, програмата на държавното управление и вземане предвид с конюнктурата на публичните стремежи, тъй като другото е политика напук, което не е добра политика ", бе безапелационен Дончев.

На въпроса дали ГЕРБ се готви да ръководи следващата година вицето отговори, че всяка политическа мощ би трябвало да взе участие в изборите с желанието да ръководи.

Вицепремиерът разяснява и митингите през последните месеца, като изясни, че в ръководството е имало " ослепителен, чист конфликт сред държавния и партийния интерес ".

" За нас, в случай че гледаме от партийния интерес, беше доста по-изгодно да подадем оставка през лятото. Факт е, че престоят в Министерския съвет от лятото насам носи политически вреди ", добави още Дончев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР