Снимка: БулфотоГласуването е моментът, в който ще стане ясно реалното

...
Снимка: БулфотоГласуването е моментът, в който ще стане ясно реалното
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако ДБ, ИБГНИ и БСП не искат да има нови избори, ще ни подкрепят

Снимка: Булфото

Гласуването е моментът, в който ще стане ясно действителното отношение на Българска социалистическа партия, „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ към проектокабинета на „ ИТН “, като неналичието на поддръжка ще е сигнал за трети парламентарни избори през тази година. Това съобщи водачът на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов откакто излезе от президентството дружно с проектопремиера Пламен Николов, където показа на президента структурата на възможния нов кабинет.

„ Ясно е, че чакаме поддръжка от Демократична България, ИГБНИ, както и, тъй като другояче сметките не излизат, Българска социалистическа партия. Водени са диалози, с тях сме постигнали общи насоки, стъпки, ограничения, които са включени в тази декларация, която е изпратена подписана от нас до всички партии. Ако те желаят да има нови избори, няма да поддържат кабинета, това е “, заключи Йорданов.

Пламен Николов разяснява направената в последния миг рокада и предлагането на Иво Атанасов за правосъден министър. Той го дефинира, като „ извънреден експерт, арбитър с дългогодишна процедура “, който е „ една почтена кандидатура “. До в този момент нямаше информация, че Атанасов е бил арбитър, а единствено, че е правист. На визитката му на уеб страницата на Народното събрание няма никаква информация за неговата специалност и езици, които владее. 

Тошко Йорданов за следващ път отбрани отказалия се поради абсурда с фейсбук постове Момчил Иванов: „ Момчил не е в този лист поради вас (журналистите – б.р.), тъй като вие тиражирахте нелепости и неистини. Ние му имаме вяра, това е негово решение, не е казарма, в която издаваш заповед и някой потегля на фронта “.

Йорданов и Николов отхвърлиха да разясняват включването на проверяваният за плагиатство Петър Илиев, който освен е номиниран за министър на Министерство на вътрешните работи, само че и за вицепремиер. Двамата бяха заклещени от кореспонденти в БМВ-то с което се предвижваха, само че и това не ги направи по-разговорливи. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР