снимка БулфотоФалшивите комплименти са за момиченца, а острите думи -

...
снимка БулфотоФалшивите комплименти са за момиченца, а острите думи -
Коментари Харесай

Марешки: Фалшивите комплименти са за момиченца, а острите думи - за хора с глава на раменете

снимка Булфото

Фалшивите похвали са за момиченца, а острите думи - за хора с глава на раменете. Това разяснява Веселин Марешки в онлайн изявление от вкъщи си в ефира на Нова тв.

Много по-голяма коалиция " Далавера " и куп неща са си говорили Христо Иванов, Атанас Атанасов, Радан Кънев, Корнелия Нинова с Татяна Дончева. Това, което ни сплотява, е България над всичко – това е разликата, разяснява Марешки новото патриотично обединяване в ефира на Нова тв, написа.

Попитан дали се извинява за думите си, че Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са коалиция " Далавера ", Марешки отговори, че " подправените похвали са по-характерни за по-младите момиченца ". Той уточни, че не вижда какво свързва " Тошко Африкански " и " Маджото ", само че те си правели похвали. По-острите думи са присъщи за хора с глава на раменете, съгласно Марешки – по тази причина в патриотичната листа водачите отстъпили и пуснали по-млади хора да се борят.

Недейте да търсите единствено жълтините, прикани Марешки, откакто Виктор Николаев съобщи, че му цитира изявление – безбожници, отстъпници. Според него, Слави Трифонов " може би " прави коалиция с " Демократична България ", откакто преди години „ по радиото ” псувал Иван Костов. Стигна се до надприказване, откакто Николаев извади нови цитати " безродници ", " мекотело ", " урод " – по адрес на Ангел Джамбазки, Красимир Каракачанов и Димитър Шивиков. " Нито мутрите, нито Маджото обелват и дума против картела в горивата ", отвърна Марешки, съгласно който всеки ден му се обаждали хора да го питат за разликите в цената на горивата.

Веднъж сте ги обвинили в корупция и рекет (заради абсурда с българските паспорти) – потвърдили се или е набеждаване, попита Николаев. Не мисля, че Слави Трифонов като е приказвал за бандитската приватизация, ги е набеждавал, пристигна отговорът: " Никого не съм упреквал, не съм прокурор ". " 31.10.2018, направихме обществена конференция (...), ставаше въпрос за рекет на български жители (...) – това го казвате вие ", съобщи Николаев. " Това го дублирам аз след вас, вие сте го споделили във вашата телевизия, уповавам се не се отмятате. Няма от кое място да ги знам тези неща ", отвърна Марешки и почна да се чуди " кой може да вкарва избрани думички в устата на почитан публицист ".

Ще се включим в управническа коалиция единствено на избрани правила – тези, които одобряват нашата стратегия от 10 точки. Не е наложително нашето присъединяване в ръководството на България, акцентира Марешки.

По абсурда с подслушването на политици, отговорът беше, че евентуално Марешки бил един от подслушваните. Къде беше президентът, къде беше Атанас Атанасов преди 3 години, попита той, а му беше припомнено, че те настояват, че подслушването е станало в интервала към 4 април, 2021 година - датата на постоянните парламентарни избори. Още след президентските избори - тогава Марешки счита, че е бил подслушван, усещал бил по смяната на сигнала на телефона, " имам съответните данни и мога да го потвърдя ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР