Снимка БулфотоЕвропейският парламент предвижда разлика между БСП и ГЕРБ от

...
Снимка БулфотоЕвропейският парламент предвижда разлика между БСП и ГЕРБ от
Коментари Харесай

Нови данни: Инфарктна разлика между ГЕРБ и БСП за евроизборите

Снимка Булфото

Европейският парламент планува разлика сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ от една десета от процента на изборите за евродепутати идващия месец. Това сочат данни, публикувани от Екологичен потенциал и учредени на изследвания на публичното мнение у нас, осъществени от организациите " Алфа рисърч " и " Медиана ", съобщи Блиц.

Според данните през днешния ден Българска социалистическа партия би получила 32,8 на 100 от подадените гласове, а ГЕРБ - 32,7 на 100. Това би довело до еднакъв брой евродепутати от двете политически сили - по шестима.

Останалите политически сили от нашата страна, които се чака да излъчат евродепутати, са Движение за права и свободи (2), както и Вътрешна македонска революционна организация (1), коалиция " Да, България " (1) и " Воля " (1). " Атака ", АБВ и НФСБ не се планува да излъчат евродепутати, съгласно показаните данни.

От втората половина на март у нас се следи спад в поддръжката за ГЕРБ и Движение за права и свободи и растеж при поддръжката за Българска социалистическа партия.

Проучванията, употребявани за пресмятането на плануваните места, не са поръчвани от Екологичен потенциал, отбелязва институцията. Използвани са единствено данни от надеждни източници, се добавя в известието.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР