Снимка БулфотоЕлитен наш банкер направи мрачна прогноза за най-важното решение

...
Снимка БулфотоЕлитен наш банкер направи мрачна прогноза за най-важното решение
Коментари Харесай

Емил Хърсев: Подозирам, че НС няма да разгледа актуализацията на бюджета

Снимка Булфото

Елитен наш банкер направи мрачна прогноза за най-важното решение за България, което депутатите би трябвало да вземат.

Подозирам, че при очертаващи се избори, Народното събрание просто няма да прегледа актуализацията на бюджета. Той няма да каже нито да, нито не, тъй като в случай че стартира да я преглежда, това значи да стартира една конкуренция сред партиите. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по БТВ финансистът Емил Хърсев.

„ Притеснявам се, че една възможна актуализация по този начин направена, тъй като не могат да я парират множеството партии и е политическо неизгодно да кажеш 50- те лева няма да бъдат циментирани, ще усилят разноските и ще се усили недостига, това е огромният риск “, съобщи политическият анализатор от Вътрешна македонска революционна организация Кузман Илиев.

Хърсев сподели, че не е сигурен дали дефицитът ще се усили.

„ Изпълнението на бюджета върви добре, поскъпяването на съществени вносни потоци на електрическата енергия за нас е зле, отразява ни се на джоба, само че за бюджета е добре “, добави той, написа Novini.bg.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР