Снимка БулфотоЕксперти изразиха мнение за действията на ГЕРБ да състави

...
Снимка БулфотоЕксперти изразиха мнение за действията на ГЕРБ да състави
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Скоро ще има нови избори

Снимка Булфото

Експерти показаха мнение за дейностите на ГЕРБ да сформира държавно управление. Единият от тях разгласи самоуверено дали предстоят нови избори в България.

Можем да чакаме най-малкото програмен кабинет. Трябва да има ясна стратегия за деяние. Общата стратегия на деяние се изчерпва с това, че новите три партии са против ГЕРБ. Това съобщи политологът доцент Татяна Буруджиева в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз.

По-важното е което чакат жителите е какво ще им се предложи напред във времето, добави тя. 

Политическият психолог проф. Антоанета Христова добави, че гласоподавателите наказаха старите партии.

" В същото време дадоха ли доверие на новите? Не. Защото съотношението е съвсем 50 към 30 в интерес на старите партии. Това значи, че идеята " смяна " не е ясна. Резултатът е внезапно опълчване сред едните и другите. Наблюдаваме поляризация и то на прочувствена основа ", заключи тя.

" Влизаме в развой, който мъчно може да бъде ръководи. Навлизаме в интервал на политическа рецесия. Скоро ще има нови избори. Цялата система на ръководство на страната ще бъде стрес, който няма да е в интерес на жителите ", предвижда анализаторът.

" Нормално е партия, която е управлявала да има спад в доверието. ГЕРБ ще се опита да образува правителство с министър-председател Бойко Борисов. Това обаче е недопустимо. Втората политическа мощ отхвърля да се коалира с никой от старите и допускам, че ще върнат мандата ", сподели доцент Буруджиева.

Проф. Христова е уверена, че Борисов ще направи всичко допустимо, с цел да образува държавно управление.

" Възможно е обаче никой да не може да направи свястно държавно управление ", позволи тя. 

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е завела ново дело против водач на партията във Варна, съобщи доц. Татяна Буруджиева. 

" Докато Нинова не си подреди къщичката, не може да бъде сериозен състезател на политическата сцена ", счита проф. Антоанета Христова, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР