снимка БулфотоЕдна от версиите е, че убиецът, който вчера отне

...
снимка БулфотоЕдна от версиите е, че убиецът, който вчера отне
Коментари Харесай

Версия: Убиецът от градинката в София може да е бил дрогиран

снимка Булфото

Една от версиите е, че килърът, който през вчерашния ден лиши живота на жена в градинката на столичния квартал " Бояна ", е бил дрогиран. 

" Фактът, че това закононарушение се е случило измежду бял ден по подобен безразсъден метод приказва, че причинителят евентуално е бил под въздействието на някакви субстанции ". 

Това сподели в ефира на bTV криминалистът Иван Спасов по отношение на жестокото ликвидиране на стара жена в градинка в кв. " Бояна ".

Вчера измежду бял ден беше убита стара жена. Тя е седяла на скамейка в парка, когато е ударена от незнаен причинител с каменна плоча. Жената е била открита в безпомощно положение.

" Начинът на осъществяване е много непремислен. Според мен самият причинител не е имал за цел да умъртви дамата ", допуска Спасов, представен от през днешния ден.бг.

Според него евентуално става въпрос за непринудено закононарушение под въздействието на опиати.

Савов добави, че има очевидец на закононарушението.

По случая са арестувани трима мъже, единият от тях е с две присъди - за ликвидиране и за телесна щета. Все още няма повдигнати обвинявания, защото полицията не е прецизирала дали някой от тях е причинителя.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР