Снимка БулфотоЕдинственият начин да се спрат спекулациите за Закона за

...
Снимка БулфотоЕдинственият начин да се спрат спекулациите за Закона за
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ: Единственият начин да се спрат спекулациите за Закона за вероизповеданията, а президентът Румен Радев да разсекретени стенограмите от КСНС

Снимка Булфото

Единственият метод да се спрат спекулациите за Закона за вероизповеданията, е президентът Румен Радев да разкрити стенограмите от КСНС. Това сподели Десислава Атанасова, народен представител от ПГ на ГЕРБ в ефира на утринния блок „ Здравей, България “ по Нова телевизия.

„ За страдание, за следващ път след присъединяване на Корнелия Нинова, ми се постанова да бъда в ролята на детектор на лъжата “, съобщи Десислава Атанасова. Тя акцентира, че покупко-продажби в Народното събрание няма, нито по тематиката със Закона за вероизповеданията, нито по която и да е друга тематика, както твърди водачът на Българска социалистическа партия, посочи " Фокус ".

„ Тази тематика е обсъждана много обратно във времето на два Консултативни съвета по национална сигурност и считам, че най-разумно е вместо да се опровергават изказванията на госпожа Нинова, да призовем президента да разсекретни стенограмата от тези Консултативни препоръки. Мисля, че за всички ще стане ясно какви са били позициите на парламентарно представяните партии и на службите “, разяснява още тя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР