Снимка БулфотоДвама пострадаха при тежък пътен инцидент край Сандански. Катастрофата

...
Снимка БулфотоДвама пострадаха при тежък пътен инцидент край Сандански. Катастрофата
Коментари Харесай

6-месечно бебе оцеля по чудо, след като трактористът дядо Стефан смаза до неузнаваемост колата на семейството му

Снимка Булфото

Двама пострадаха при тежък пътен случай край Сандански. Катастрофата стана на борсата на Е-79 при разклона за село Дамяница, предаде struma.bg.

Семейство от Петрич с малко дете пътували в посока Сандански, когато на борсата край курортния град колата им била засечена от изскочил на пътя от трактор, ръководен от 82-годишния Стефан Костов от санданското село Дамяница. 

При удара колата била смачкана до неразбираемост, разясниха очевидци на ПТП-то.

На мястото незабавно пристигнали две коли за спешна помощ, които транспортирали потърпевшите – лидера на трактора и петричкото семейство – 40-годишния Васил Костадинов, 33-годишната му брачна половинка Мариана Джаджева и 6-месечното им момченце, което било в кошче на задната седалка. 

Малкият левент е жив и здрав след пътния случай, споделиха от полицията, само че майката, която се возела на предната седалка до водача, имала болки в главата и съвсем не виждала с едното око. Тя е настанена за лекуване в неврологично поделение на болничното заведение. 

Съпругът й Васил е прегледан от експертите, изработен му е скенер на главата, след което е освободен за домашно възобновяване.

Трактористът Стефан също е потърпевш, той имал травми по главата и сега се лекува също в неврологията на санданската болница.

По случая стартира досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР