снимка БулфотоДвама души са настанени в болница с опасност за

...
снимка БулфотоДвама души са настанени в болница с опасност за
Коментари Харесай

Двама се борят за живота си в болница във Варна след пътни инциденти


фотография Булфото

Двама души са настанени в болница с заплаха за живота след пътни произшествия във Варна, оповестяват от пресслужбата на ОД Министерство на вътрешните работи в морския град.

В единия случай става въпрос за малолетно момче, блъснато от кола до момента в който пресича пътя на необозначено място. Както „ Петел “ към този момент заяви, случаят е станал през вчерашния ден към 19:50 часа на бул. «Васил Левски». Велосипедъстът има съчетана контузия на глава, гърди, стомах и крака. Момчето е настанено за лекуване в МБАЛ «Св. Анна» откакто е ударено от „ БМВ “, ръководено от 30-годишен лидер.

Също с заплаха за живота е 54-годишен мъж, който има голям брой фрактури на ребра, на лява лопатка, травма на бял дроб, съчетана контузия, и е настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна». Около 00:15 часа в нощта сред петък и събота, на пътя от с. Детелина за с. Старо Оряхово, потърпевшият губи контрола върху ръководеното от него „ Рено» и се блъска в крайпътно дърво. По данни на полицията, водачът е недееспособен и се е движил с несъобразена с пътните условия скорост.

В събота към 15:45 часа, на кръстовището на ул. «Кракра» и бул. «Христо Ботев», лидерът на «Мерцедес» Д.Г. (42 г.) от Варна, при  маневра за завой на ляво, не пропуща и блъска различен «Мерцедес», който се движи в права посока. Вследствие на случая са потърпевши двамата водачи, които са получили контузни пострадвания, и малолетно момиче от първия автомобил, което е настанено за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна» с травма на глава, без заплаха за живота.

Същият ден, към 18:30 часа, на бул. «Цар Освободител», лидерката на. «Рено» Г.Г. (21 г.) от Варна, при  маневра за придвижване обратно за излизане от реда на паркиралите коли, не пропуща и е блъсната от «БМВ», който се движи в права посока. Вследствие на случая са потърпевши лидерката и пътничка (22 г.) от първия автомобил, като Г.Г. е настанена за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна» с комоцио, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР