снимка БулфотоДва са вариантите пред БСП в момента, коментира депутатът

...
снимка БулфотоДва са вариантите пред БСП в момента, коментира депутатът
Коментари Харесай

Александър Симов: Два са вариантите пред БСП в момента за мандата

снимка Булфото

Два са разновидностите пред Българска социалистическа партия сега, разяснява депутатът на столетницата Александър Симов. Първият е мандатът за сформиране на кабинет да бъде върнат, а вторият е да бъде номиниран някой за министър председател

Висшият партиен орган взема решение през днешния ден какво да прави с третия мандат за сформиране на държавно управление, откакто не получи поддръжка от партиите на митинга.

Симов сподели, че не са обсъждали име на претендент за министър председател, само че, в случай че тръгнат в тази посока, няма да предлагат партийна фигура, тъй като в сегашната обстановка това няма да свърши работа, написа Българска телеграфна агенция.

Според него, имайки поради каква е атмосферата в Народното събрание, може би по-доброто деяние все още е да върнат мандата незабавно и към този момент от волята на президента да зависи дали ще даде още една седмица да се актуализира бюджетът. Това не е извънредно мнение, податлив съм да чуя причини, добави Симов.

Според Кристина Сидорова, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, би трябвало да върнат мандата след актуализацията на бюджета. „ Очевидно е, че нямаме поддръжка от партиите на митинга, по-логично е да върнем мандата ”, уточни тя и добави, че това би трябвало да стане след седмица. На въпрос кой тогава ще им е претендент за министър председател, тя отговори: „ Сега ще разберем ”.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР