снимка: БулфотоДорба седмица за най-добрия ни тенисист. Макар и без

...
снимка: БулфотоДорба седмица за най-добрия ни тенисист. Макар и без
Коментари Харесай

В 18:30 часа днес Григор ще играе за мач на финала в Антверпен

снимка: Булфото

Дорба седмица за най-хубавия ни тенисист. Макар и без игра той доближи до полуфиналите в  Антверпен. Това е дебютното му присъединяване в шампионата и положителното му класиране ще допренесе за възстановяване на неговия сан в тура.

 

Алекс де Минор ще бъде   на полуфиналите в шампионата от сериите ATP 250 в Антверпен. 21-годишният австралиец надигра американеца Маркос Гирон, без да срещне проблеми. Световният №29 се наложи с 6-3 6-0 и за първи път този сезон (с изключение на отборния ATP Cup) ще играе във финалната четворка.

Григор Димитров и Алекс де Минор са се срещали единствено един път досега. Това се случи на осминафиналите на US Open предходната година, когато българинът безусловно преподаде лекция по тенис на съперника и го надигра със 7-5 6-3 6-4, припомня tenniskafe.com.

Българинът стигна до тази фаза на конкуренцията, откакто преодоля мъчно Пабло Андухар в първия си мач, а по-късно се класира на полуфинал   тъй като Милош Раонич се отхвърли заради контузия. Що се отнася до Де Минор, той към този момент записа три победи – с изключение на Гирон, победи още Ришар Гаске и Фелисиано Лопес.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР