Снимка БулфотоДо обяд почти в цялата страна ще е слънчево

...
Снимка БулфотоДо обяд почти в цялата страна ще е слънчево
Коментари Харесай

Ще спрат ли валежите у нас?

Снимка Булфото

До обяд съвсем в цялата страна ще е слънчево като се изключи Североизточна България. Постепенно обаче облачността ще се усилва от север на юг. До вечерта чакаме превалявания, които ще са най-значителни в Източна България. Температурите през днешния ден – сред 12 и 17 градуса. В планините – облачно през целия ден. В по-ниските масиви ще вали дъжд, над 1800 метра – сняг, заяви Нова тв.

Времето ще е динамично в Испания и Португалия, поради развиването на атлантически циклон, който ще донесе превалявания в тази част на Южна Европа. На югоизток от няколко дни времето се дефинира от друга зона с ниско атмосферно налягане, която обуславя превалявания на Балканския полуостров.

 У нас чакаме валежи в идващите 2-3 дни. Чак в неделя за Цветница облачността ще се раздра. Температурите обаче ще паднат с опция за негативни стойности в събота и неделя сутринта. Възможни са слани.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР