Снимка БулфотоДнешният ден ще е напрегнат за лидера на ГЕРБ

...
Снимка БулфотоДнешният ден ще е напрегнат за лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Днес в 17,30 часа протест пред централата на ГЕРБ. Бойко, къде са парите?

Снимка Булфото

Днешният ден ще е под напрежение за водача на ГЕРБ и някогашен министър председател на страната.

Днес в 17:30 ще се организира протест против ГЕРБ пред централата на партията, по отношение на безобразното положение, в което те оставиха страната.

Мощен митинг против ГЕРБ провеждат протестиращите от лятото на предходната година българи. Току що Тихомир Василев обяви официално събитие под надпис:  “Бойко, къде са парите? ”. Това се случва, след необятното публично неодобрение против платените митинги срещу държавното управление в последните седмици, за които се приказва, че са проведени точно от ГЕРБ.

Ето какво написа Тихомир Василев в поканата си към събитието, което е планувано за този четвъртък в 17:30 пред централата на Политическа партия ГЕРБ, която към момента се обитава в административната постройка на НДК:

След ръководството на ГЕРБ страната е пред колапс. Заложените от Бойко Борисов мини ден след ден гърмят. Благодарение на това ръководство енергетиката ни е завладяна, а бизнесът е подложен на колене.

За 12 години опазването на здравето е превърнато в следващата касичка. Втора година се борим с Ковид-19. ГЕРБ даде стотици милиони за дефектни маски и сякаш за респиратори, а през днешния ден колите за спешна помощ към момента нямат тъкмо мобилни респиратори.

“Топлофикация – София ” е с над един милиард лв. отговорности с помощта на вещото ръководство на “любимата ” герберска кметица Йорданка Фандъкова, която пък утвърди практиката: ремонт на ремонта.

Няколко едни и същи “любими ” компании взимат милиарди за “любимите ” автомагистрали и незабавни поправки на язовири, сякаш в сериозно положение. Същите тези компании с задатъците за милиарди, в този момент се пробват да извиват ръце и да саботират, разрушават пътищата на столицата. Цяла седмица всяка заран ни провеждат шоу на скъпа и нова тежкотоварна строителна техника върху жълтите павета, които са неповторима културна полезност на София, издържали на две международни войни, пише imatedumata.com.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР