снимка БулфотоДнес в цялата страна ще бъде облачно, но топло.

...
снимка БулфотоДнес в цялата страна ще бъде облачно, но топло.
Коментари Харесай

Дъжд в Северозападна България, облаци ще има над цялата страна

снимка Булфото

Днес в цялата страна ще бъде облачно, само че топло. Очакват се валежи от дъжд в северозападната половина от страната. Хубаво време и слънце ще има в Южна България, оповестяват на страницата си от Национален институт по метеорология и хидрология.

Ще духа слаб до сдържан вятър от изток, в Източните Родопи и до долината на Струма от юг. Максималните температури ще са най-вече сред 18 и 23 градуса, малко по-ниски в северозападните региони, Добруджа и по Черноморието. В София към 18.

Атмосферното налягане ще се задържи малко по-ниско от междинното за месеца.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. Ще има валежи, на повече места след обяд в масивите от Западна България. Ще духа до сдържан южен, по най-високите елементи мощен вятър от югозапад. Максимална температура на 1200 метра - към 14 градуса, на 2000 метра - към 7.

Над Черноморието ще има най-вече забележителна облачност и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан източен вятър. Максималните температури ще са сред 12 и 15 градуса. Температурата на морската вода е 11-12. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР