снимка БулфотоДнес преди обед ще се проведат протести пред Министерски

...
снимка БулфотоДнес преди обед ще се проведат протести пред Министерски
Коментари Харесай

Блокират центъра на София заради затварянето на държавата, превозвачите също протестират

снимка Булфото

Днес преди обед ще се проведат митинги пред Министерски съвет  поради предлагането на здравния министър да се наложи съвсем цялостен локдаун в страната от петък заран. Протестните дейности ще са пд наслов  " Да спасим страната от банкрут ", съобщи. 

В центъра на столицата недоволството си ще изразят и автобусните превозвачи и таксиметровия отрасъл. За 24 часа, считано от 00:00 часа тази нощ, те оповестиха, че приключват публичния транспорт на пасажери.

Таксиметровия отрасъл също стопира работа. Недоволството е против е против подкрепеното от депутатите президентско несъгласие над измененията в Наказателния кодекс, които инкриминират противозаконния транспорт.

Центърът на столицата ще бъде блокиран по обед, когато идващи от три лъча рейсове и таксиметрови коли ще се съберат към 10 часа на пл. " Александър Батенберг ". 

Превозвачите упорстват да бъдат признати още веднъж допълненията в Наказателния кодекс, които предвиждаха затвор до 10 години за нерегламентиран транспорт и лишаване на транспортното средство.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР