Снимка: БулфотоДнес политическата корупция в МВР уби двама български полицаи.

...
Снимка: БулфотоДнес политическата корупция в МВР уби двама български полицаи.
Коментари Харесай

Институт по пътна безопасност: Корупцията в МВР уби двама български полицаи

Снимка: Булфото

Днес политическата корупция в Министерство на вътрешните работи умъртви двама български служители на реда. Бяха изхарчени стотици милиони левове за създаване на ограда по границата ( в непрекъснати обвинявания за корупция) и не бяха дадени нито една стотинка за образование и съоръжение на полицията, като в нито един от тях не се откри ролка с шипове, с която да бъде спрян автобуса-убиец. Този характерен случай еднопосочно ни демонстрира, че системите за сигурност в Министерство на вътрешните работи са деградирали. Налице е цялостно слепване сред политическо и професионално управление. Свидетели сме по какъв начин освободени шефове на служби в Министерство на вътрешните работи се вливат в политически партии. През последната година и половина професионалното управление на Министерство на вътрешните работи е в цялостна взаимозависимост от масонски ложи и тъмни сили. Това е мнението на Института по пътна сигурност по отношение на тежката злополука сред полицейска кола и бус с мигранти, в която починаха двама служители на реда.

Ето какво още пишат от Института:

Министър Демерджиев е задължен да признае, че царят е гол и че ще минат години до момента в който се възстановят системите за сигурност от проваленото ръководство на Бойко Рашков.

Институтът за пътна сигурност упорства Министерство на вътрешните работи да предложения интернационалните специалисти, които да стартират да образоват силите за противопоставяне на престъпността и да ползват ефикасна защита и надзор на пътното придвижване. Ако не бъдат подхванати съответни дейности ще настъпи миг, в който българските жители ще бъдат принудени да се погрижат сами за личната си сигурност.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР