Снимка БулфотоДнес е последният ден за регистрация на партиите за

...
Снимка БулфотоДнес е последният ден за регистрация на партиите за
Коментари Харесай

Най-известните партии и коалиции се регистрират за изборите на 11 юли

Снимка Булфото

Днес е последният ден за регистрация на партиите за предварителните парламентарни избори на 11 юли. В последния ден, в който партиите и обединенията могат да подават заявление в Централната изборна комисия за регистрация за присъединяване в изборите на 11 юли, ГЕРБ, Българска социалистическа партия и " Демократична България " оповестиха, че ще внесат нужните подписи. Крайният период за това изтича в 17:00 часа в сряда.

От ГЕРБ оповестиха, че ще внесат подписката още в 9:00 часа сутринта. В 9:30 часа се чака това да сторят от " Демократична България ". Посолството ни във Англия не понижава броя на изборните секции.

Крайният период за подаване на документите за вписване на кандидатските листи за народни представители е 8 юни. На 24 май подписи за регистрация внесоха две обединения - " Изправи се! Мутри вън " и " Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ ". Формацията на Жан Виденов " Ляв съюз за чиста и свята република " също се записва за вота, както и групировката на музиканта Светльо Витков – " Глас национален ". Вчера, 25 май, документи в ЦИК внесоха Движение за права и свободи, " Републиканци за България ", " Българско лято " на Васил Божков и коалиция " Движение дружно за смяна ". Документите на " ИТН " бяха подадени от заместник-председателя Тошко Йорданов, съпроводен от организационния секретар Виктория Василева, пише .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР