Снимка: БулфотоДимитров има две победи в два мача срещу съперника

...
Снимка: БулфотоДимитров има две победи в два мача срещу съперника
Коментари Харесай

Ясен е противникът на Григор на старта на турнира в Мексико

Снимка: Булфото

Димитров има две победи в два мача против противника си.

Най-добрият ни тенисист ще взе участие и на двойки.

Григор Димитров ще играе против французина Адриан Манарино в първия кръг на шампионата по тенис в Акапулко (Мексико) с награден фонд 1 милион $. 29-годишният Димитров, който е 17-и в международната класация, е подложен под номер 5 в главната скица на конкуренцията, която завоюва през 2014 година. 32-годишният левичар Манарино е 36-и в света сега. Димитров има две победи в два мача против противника, като за последно двамата играха точно в Акапулко през предишния сезон и хасковлията надви мъчно с 6:7(8), 6:2, 7:6(2), напомня БНР.

Българинът ще взе участие в схемата на двойки, само че нямаше необикновен шанс при жребия. Димитров и Томи Пол (САЩ) ще започват против поставените под номер 4 Раджийв Рам (САЩ) и Джо Солсбъри (Великобритания). Рам и Солсбъри са първенци при дуетите от Откритото състезание на Австралия през 2020 година, а през предишния месец играха край на шампионата от Големия шлем в Мелбърн.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР