Снимка БулфотоДимитър Бербатов явно е решен на всичко, за да

...
Снимка БулфотоДимитър Бербатов явно е решен на всичко, за да
Коментари Харесай

Бербатов даде Боби Михайлов на прокуратурата

Снимка Булфото

Димитър Бербатов очевидно е решен на всичко, с цел да бутне Боби Михайлов от президентското кресло в БФС.

Хора от екипа на Димитър Бербатов са подали сигнал в Софийска градска прокуратура против Борислав Михайлов, написа " Дспорт ". Сигналът е входиран през днешния ден и е на съображение изказванията на Бербатов, че Михайлов упражнява насила, възползвайки се от служебното си състояние. 

Още в понеделник заран Димитър Бербатов показа в изявление, че се обмисля подаването на тъжба до прокуратурата във връзка със закани против клубове, които са се подписали в поддръжка на кандидатурата на Бербатов за президент на БФС. Според вносителите, по разпореждане на Михайлов, шефове на зонални препоръки са заплашвани с уволняване и са принуждавани да натискат клубовете да подписват контра-декларации на тези, които бяха входирани преди седмица и са импортирани в БФС с искане за конгрес. 

Сигналът е съпроводен с съответни лица, клубове и хора от БФС, които да бъдат разпитани в тази връзка. Очаква се до няколко дни да стане ясно дали прокуратурата ще стартира публично следствие по подадения сигнал.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР