Снимка: БулфотоДевет души са задържани в Габрово след сбиване малко

...
Снимка: БулфотоДевет души са задържани в Габрово след сбиване малко
Коментари Харесай

От полицията с извънредни данни за мелето, което изправи на нокти габровци

Снимка: Булфото

Девет души са арестувани в Габрово след сборичкване малко след среднощ. Инцидентът е станал пред заведение в града в дребните часове на нощта, оповестяват от Министерство на вътрешните работи, написа Блиц. 
``
реклама

Сигнал на телефон 112 е подал потърпевшият 31-годишен мъж. Незабавно на място е изпратен полицейски патрул, който открил, че след провокации от страна на потърпевшия, който бил във очевидно нетрезво положение, по време на празненство в заведението е зародил скандал сред него и група мъже.

По първични данни младият мъж се държал непочтено с момиче, а шефът на ресторанта неколкократно му направил забележка. Навън абсурдът прераснал в сборичкване. Пострадалият е прегледан от доктор, той е с натъртвания и охлузвания.

31-годишният мъж е с криминалистически регистрации за безчинство и опиати и осъждан за нахлуване на длъжностно лице, при осъществяване на служебните му функционалности. По случая е известен дежурен прокурор.

Работата по изясняване на събитието и разпитите на очевидци не престават в границите на формираното досъдебно произвеждане.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР