Снимка БулфотоДепутатите от вътрешната комисия разпитват днес на блиц контрол

...
Снимка БулфотоДепутатите от вътрешната комисия разпитват днес на блиц контрол
Коментари Харесай

Министър Валентин Радев притеснен от атентатите с коли, ще спира движението по време на европредседателството

Снимка Булфото

Депутатите от вътрешната комисия разпитват през днешния ден на блиц надзор вътрешния министър Валентин Радев. Пред народните представители, той съобщи, че престъпността е намаляла с 4 %, а огромна част от бюджета заложен за Министерство на вътрешните работи тази година ще отиде за противопоставяне на проведената престъпност, написа Пик.

 

На въпрос на деутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков, дали има оперативно наблюдаване, силовият министър съобщи, че работят с това, което разполагат. По думите на Радев за идното евопредседателство, Министерство на вътрешните работи планува зони без коли, като главно това ще бъде към НДК, Техпарка и столичения хотел " Маринела ", където ще се настанява главно евроелита.

Причината, че последните атентати са били направено точно с коли, като министърът не изключи, в случай че има офанзива у нас и тя да се извърши по същия метод. Затова и силовото ведомство взема нужните ограничения.

Не се следи увеличение на престъпността, изясни той в отговор на аления Красимир Янков за проведената престъпност. 57% от бюджета на Министерство на вътрешните работи за следващата година бил за битка с престъпността. Нямало толкоз доста ОПГ-та, стана ясно от думите на министъра.

Групите се следили, следили се и в обществените мрежи. Най-важна е предварителната защита, регистрира Валентин Радев. Красимир Янков обаче се усъмни в потенциала на Министерство на вътрешните работи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР