Снимка: БулфотоДепутати се опитаха да се присъединят към протестиращите ресторантьори

...
Снимка: БулфотоДепутати се опитаха да се присъединят към протестиращите ресторантьори
Коментари Харесай

Бабикян, Манолова и Тошко Йорданов опитаха да се включат в протеста, но ги изгониха

Снимка: Булфото

Депутати се пробваха да се причислят към протестиращите ресторантьори пред Народното събрание, само че бяха изгонени. Сред тях са Мая Манолова и Арман Бабикян от " Изправи се БГ! Ние идваме ", както и Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев, Любомир Калимански от " ИТН ", оповестява БГНЕС. 

Пред Народното събрание стотици представители на ресторантьорите, хотелите, нощните заведения се събраха на митинг против строгите противоепидемични ограничения, които влязоха в действие през вчерашния ден. Според недоволните тези ограничения в допълнение ще нанесат вреди на техния бизнес.

Мнозина от протестиращите се изправили пред микрофона, с цел да призоват политиците да изоставен митинга.

След като се върна назад в постройката Мая Манолова изясни пред публицисти, че желала да изслуша какви са настояванията на протестиращите и била подготвена да предложения техни представители вътре в постройката, с цел да обсъдят предложенията им.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР