Снимка: БулфотоДепутатът от Изправи се! Мутри вън! Николай Хаджигенов разкри,

...
Снимка: БулфотоДепутатът от Изправи се! Мутри вън! Николай Хаджигенов разкри,
Коментари Харесай

Хаджигенов: Готвим сме да направим правителство

Снимка: Булфото

Депутатът от " Изправи се! Мутри вън! " Николай Хаджигенов разкри, че партията му е подготвена за мандат.

" Идеята, че най-малката парламентарна група ще получи мандат, е занимателна. Но теоретично е допустимо и ние се готвим - вършим тактики, беседваме с другите парламентарни сили ", разгласи той в утринния блок на btv.

" Готов съм да свърша сложните неща и това е методът, по който работя до момента. Работата би трябвало да се свърши. Който се бои да я свърши, да си седи у дома.  Моите цели са смяна в прокуратурата и правосъдна промяна ", сподели още депутатът от " Изправи се! Мутри вън ".

" Ние сме единствено 14 души и все пак подехме самодейността да приказваме с всички, тъй като има доста траншеи, които ни разделят. Последното нещо, което обсъждаме, е името на министър-председателя. Не знам за какво политиката се схваща като това кой ще води начело. Политиката е отборна работа. В противоположен случай още веднъж получаваме ГЕРБ и Бойко Борисов ", добави адв. Хаджигенов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР