Снимка: БулфотоДепутатът от Изправи се БГ! Ние идваме Арман Бабикян

...
Снимка: БулфотоДепутатът от Изправи се БГ! Ние идваме Арман Бабикян
Коментари Харесай

Бабикян: Малко сме като Иванчо и Марийка, които са се скарали в междучасието, а учителката иска да разбере кой лъже

Снимка: Булфото

Депутатът от " Изправи се БГ! Ние идваме " Арман Бабикян разкри, че не е в течение със срещите на Татяна Дончева със Радостин Василев и на Мая Манолова със Слави Трифонов.

" Няма по какъв начин да не съм дистанциран, не съм бил на тези срещи. Пък и малко сме в позицията на Иванчо и Марийка, които са се скарали в междучасието, а учителката се пробва да разбере кой лъже...Няма по какъв начин съществено да вземе човек отношение, а пък заобикалям да давам мнения за неща, на които не съм участвал. От друга страна не виждам нищо трагично всеки да организира персоналните си срещи...

Но като група стремежът ние бил постоянно срещите на които се договаря - да бъдат публични - да има публицисти и да се предава директно, както и да дадем изказване по-късно. Всичко останало е в графата - " Някой сподели, различен му отвърна "... ", уточни Бабикян.

Той съобщи също, че за себе си не се тормози да бъдат извадени на ярко компрометиращи срещи.

" Освен в случай че няма някой мощно развита фикция. Но от името на ПГ има право да приказват единствено двама души - Мая Манолова и Николай Хаджигенов. Всичко останало са волни съчетания с лента ", сподели депутатът от ИБГНИ.

" Ако работата на прокуратурата докара до това, че има такъм акт на изнудване, ние няма по какъв начин да одобрим това и да не глобяваме политически това. Ако се окаже, че няма такова нещо - чакам и сътрудниците от Има Такъв Народ да постъпят съответстващо.

Дали Татяна Дончева ще остане в листата на ИБГНИ - ние сме две неправителствени сдружения, които имат своя мандатоносител. Дончева е мандатоносител на Мая Манолова и ние не можем да и вменяваме кой да бъде подобен. Ние с нашия мандатоносител проблеми нямаме...Тепърва ще обсъждаме методът на явяване на идващите избори ", отговори пред БНР Бабикян.

Днес би трябвало да се продължи работата по актуализацията на бюджета в Народното събрание, уповавам се, че бюджетната комисия са постигнали през вчерашния ден някакво единодушие, тъй като няма по какъв начин да се одобряват по едно и също време три разновидността “, разяснява той.

„ Това, което аз знам, че през вчерашния ден 120 – те лв. за Covid са безусловно безспорни, а преизчисляването на пенсиите явно ще се случи още през тази година.

Зная, че има две разбирания – едното за старт на преизчислението от 1 октомври тази година, другото от 25 декември също тази година – кое ще надделее, ще се види през днешния ден в пленарната зала.

Очаквам и до края на идната седмица да разгледаме и бюджетите на НЗОК и на държавният бюджет ", уточни още пред БНР Арман Бабикян.

Бабикян съобщи, че няма толкоз огромно значение за тяхната парламентарна група дали на 14 или на 21 ноември ще са изборите две в едно, по - огромно значение има по думите му, готовноста на политическите партии да се държат по-отговорно:

" Датата надали ще помогне, в случай че със същия хъс се влезе в Народно събрание, без да има предпочитание за консенсус по основни въпроси ", съобщи Бабикян.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР