Снимка: БулфотоДепутатът Арман Бабикян смята, че е по-добре да се

...
Снимка: БулфотоДепутатът Арман Бабикян смята, че е по-добре да се
Коментари Харесай

Бабикян: Първите дни на парламента показаха съединение на пет политически сили, съединение на смислени хора

Снимка: Булфото

Депутатът Арман Бабикян счита, че е по-добре да се сформира държавно управление, само че и другият вид няма да е съдбовен.

" Първите дни на новия парламент демонстрираха съединяване на пет политически сили, съединяване на смислени хора ", сподели националният представител от ПГ на " Изправи се! Мутри вън! ".

Ако не може да се образува държавно управление, ще има служебно държавно управление. И единият, и другият вид не е заплашителен. За мен по-добрият вид за България е да има държавно управление. Тази власт отпусна Коронавирус рецесията на самотек с разпускането на националния действен щаб. Същото направи и с неподаването на проекта за възобновяване на стопанската система. Не можеш да се правиш на афектирана девойка, съобщи Бабикян.

Правителство може да бъде формирано с мандат на една от трите нови партии в Народното събрание, означи той.

Говорим си с " ИТН ", ние сме другари, само че публични договаряния не са се състяоли, разясни Бабикян.

Няма проблем президентът да има служебно държавно управление, само че моментът за това беше предходната година. Това, уви, не стана. Сега сме в друга догадка, сподели още депутатът от ПГ на " Изправи се! Мутри вън! "..

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР