Снимка БулфотоДепутат, срещу кой започна разследване за пране на пари,

...
Снимка БулфотоДепутат, срещу кой започна разследване за пране на пари,
Коментари Харесай

Лъчезар Иванов: Разследването срещу мен е атака срещу ГЕРБ

Снимка Булфото

Депутат, против кой стартира следствие за пране на пари, даде мнение по въпроса.

" Няма от какво да се тормозя, това е атака против ГЕРБ ", разяснява за БТА Лъчезар Иванов от ГЕРБ. Той добави, че няма самичък да се откаже от депутатския си имунитет.

По-рано денем Специализираната прокуратура заяви, че е образувала разследване по отношение на вероятно осъществено престъпление от страна на народния представител.

Досъдебното производство е било формирано по отношение на инспекция, осъществена от КПКОНПИ, постъпила в прокуратурата в средата на юли. Наблюдаващият прокурор е решил, че има данни за вероятно осъществено закононарушение по член 253 от Наказателен кодекс - пране на пари.

Разследват народен представител за пране на пари

" Още преди два месеца от " Свободна Европа " писаха и в този момент някой се сети отново да възпламени фитила. Има хора с по 19 парцела, хора, които продават компании, има проблем със служебния министър Кирил Петков, а те се занимават с нещо, което е обществено, компанията е обществена. Попълнил съм всичко съответно при излизане, влизане, дал съм документи ", обясни Лъчезар Иванов.

Той заявява, че всичко е написал и е предал всички документи в КПКОНПИ.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР