Снимка: БулфотоДен след репортажа на БНТ, озаглавен Една нощ с

...
Снимка: БулфотоДен след репортажа на БНТ, озаглавен Една нощ с
Коментари Харесай

Фандъкова: Поискала съм обяснения от директора на Четвърта градска болница

Снимка: Булфото

Ден след репортажа на Българска национална телевизия, озаглавен " Една нощ с кола за спешна помощ: Как минава дежурство по време на COVID-19 ", и столичният кмет Йорданка Фандъкова взе отношение. Във фейсбук профила си тя изрази поддръжката си към здравния министър, който по-рано през днешния ден я прикани да изиска оставката на шефа на Четвърта градска болница.

Според Фандъкова излъченият репортаж по националната телевизия демонстрира проблем, който " системата “ би трябвало да реши.

" Не може пациент, за който доктор е решил, че се нуждае от болнично лекуване, да бъде връщан от лекари. Не може да се търси документ на хартия, в случай, че болничното заведение има електронен достъп. Поискала съм пояснения от шефа на болничното заведение доктор Аркадий Иванов и упорствам организация " Медицински одит “ да извърши инспекция. Директорите на лечебни заведения носят отговорността за това да има явен протокол за работа ", написа във фейсбук кметът на София.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР