Снимка БулфотоЧудя се какво ли ще правят от БСП, когато

...
Снимка БулфотоЧудя се какво ли ще правят от БСП, когато
Коментари Харесай

Борисов: Чудя се какво ли ще прави БСП, когато се пенсионирам

Снимка Булфото

Чудя се какво ли ще вършат от Българска социалистическа партия, когато се пенсионирам. От заран до вечер все Бойко им е в устата. Ако вземе да падне някоя комета, несъмнено ще кажат, че отново Бойко е отговорен. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на по време на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ, която се организира във Велико Търново, съобщи вести.бг.

,,Сега сега приказват по какъв начин имало сделка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Няма безусловно никаква сделка. Никога не сме правили нещо скрито за разлика от Българска социалистическа партия, които неведнъж са били в коалиция с Движение за права и свободи. Ние в никакъв случай няма да влезем в коалиция с тях. Така че това не е нито сделка, нито някаква спекулация, а деяние на виновни политически партии``, съобщи Борисов по адрес на обвиняванията на опозицията, че има скрито съглашателство сред двете партии най-много поради опрощаването на задълженията на другите вероизповедания у нас.

,,Нека да излезе Нинова, не че слагам условия де, само че дано да излезе и да каже, че в никакъв случай повече от Българска социалистическа партия няма да влизат в коалиция с Движение за права и свободи. Тогава гледайте какво превиване ще започне``, добави още министър председателят.

,,Със Съединени американски щати работим извънредно добре. Правим всичко допустимо, като положителни сътрудници, да имаме въоръжение, което да е съвместимо освен с армиите на НАТО, само че и да увеличи опциите ни като страна сътрудник. В връзките си със Съединени американски щати, с Русия, с НАТО, с Европейски Съюз подхождаме партньорски и в полза на България ", уточни още Борисов.

,,Никой повече от нас не е подвластен от Черно море. България печели милиарди от туризъм и не ни е все едно дали там ще се изпълни с бойни кораби и ще се водят бойни дейности. В Монако или на Сен Тропе няма кораби, нали? Ето за какво уравновесените ни връзки с Русия в това отношение са доста значими, посочи министър председателят Борисов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР