снимка: БулфотоChrome освен, че е най-популярният уеб браузър в света,

...
снимка: БулфотоChrome освен, че е най-популярният уеб браузър в света,
Коментари Харесай

Google иска да намали консумацията на енергия от Chrome

снимка: Булфото

Chrome с изключение на, че е най-популярният уеб браузър в света, от дълго време има репутацията на див звяр. И от позиция на заемане на оперативната памет на устройството, и от към сила. Тази му известност е изцяло оправдана, тъй като всеки, който в миналото е отварял повече раздели в браузъри, сигурно е забелязал какъв брой памет заема. Още през предходната есен, Гугъл предприе някои стъпки за възстановяване на нещата и в този момент наподобява, че компанията насочва вниманието си към потреблението на сила от браузъра.

Осъзнавайки, че животът на батерията е от значително значение, за огромна част от потребителите на преносими компютри и хибридни устройства, чийто брой непрестанно пораства, Гугъл опитва с промени в кода и нови настройки, който ще разрешават на потребителите да задействат икономисване на сила, до момента в който сърфират из уеб уеб страниците.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР