Снимка БулфотоЧех, който незаконно отглеждал два лъва, беше нападнат и

...
Снимка БулфотоЧех, който незаконно отглеждал два лъва, беше нападнат и
Коментари Харесай

Лъв уби стопанина си в Чехия

Снимка Булфото

Чех, който нелегално отглеждал два лъва, беше атакуван и погубен от единия от тях - 9-годишен мъжага, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Инцидентът е станал в Здехов - село в източната част на Чехия.

" Мога да потвърдя гибелта на лицето, което е отглеждало лъвовете ", сподели говорителката на районното полицейско ръководство - Ленка Яворкова.

Води се разследване, с цел да бъдат изяснени събитията по случая.

Загиналият е на 34 години. Той е държал животните - лъв на девет години и лъвица на две години - в нелегално издигнато помещение. Мъжът не е имал и позволение от локалните ветеринарни служби.

" Полицията бе принудена да простреля двете животни ", изясни говорителката.

Бащата на починалия се е обадил на полицията в седем часа локално време, защото забелязал тялото на сина си по една от камерите за наблюдаване. Повиканият на мястото доктор установил гибелта, съобщи още говорителката на полицията.

" След нападението животните не са напуснали заграждението, тъй че няма заплаха за локалните поданици ", увери говорителката.

Човекът почнал да гледа лъва през 2016 година, а предходната година взел и лъвицата. Присъствието на хищниците всявало терзание в Здехов - село с 600 поданици. През юни предходната година лъвицата нападнала и ранила колоездач.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР