Снимка БулфотоБургаският жк. Меден рудник продължава упорито да брани името

...
Снимка БулфотоБургаският жк. Меден рудник продължава упорито да брани името
Коментари Харесай

Меденруднишка ревност! Бургазлия стреля срещу свой съсед, коментирал мацката му

Снимка Булфото

Бургаският жк. „ Меден рудник ” продължава настойчиво да брани името си най-опасният комплекс в морския град. Привечер нощес 42-годишен бургазлия се опита да простреля собствен комшия поради ревнивост. Екшънът се разиграл на бул. „ Захари Стоянов ” №42, заяви флагман.бг.

``
реклама

Драмата се разраснала след няколко коментара от страна на комшията във връзка дамата, с която бургазлията излизал. Тогава мъжът се ядосал, разменили си няколко груби реплики, само че това не било задоволително, с цел да укроти ревността си. Извадил револвера си и го насочил към несъобразителния си комшия.

Бургазлията стрелял 3-4 пъти, само че за благополучие не съумял да улучи целта си. След което, типично по меденруднишки, се качил в колата на разположение с хубавата си жена, и потеглил в незнайна посока.

Жертвата му незабавно се обадила на тел. 112 и разказал за екшън сцената. Само за 2 часа ченгетата от Четвърто районно ръководство съумели да издирят стрелеца. Бургазлията е арестуван за период до 24 часа, а газовият револвер и боеприпасите към него са конфискувани от униформените.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР