снимка: БулфотоБойко Борисов изненадващо се появи с турския президент Ердоган.Стана

...
снимка: БулфотоБойко Борисов изненадващо се появи с турския президент Ердоган.Стана
Коментари Харесай

Даниел Митов: Срещата с Ердоган е неформална

снимка: Булфото

Бойко Борисов изненадващо се появи с турския президент Ердоган.

Стана ясно, че срещата е Истанбул.

Бойко се поклони на Ердоган в символ на почитание.

Натискът по места, гоненето на хора по време на ГЕРБ не е имало. Няма по какъв начин да сравняваме ГЕРБ сега и ГЕРБ 2009 година. Всяка партия минава през катарзис. Не, че нямаме тресчици за дялане, само че ние си ги знаем ", това съобщи в ефира на бТВ Даниел Митов.

" ГЕРБ и СДС са най-зрялата коалиция. Категорично го декларирам ", безапелационен е той.

" Не можем да оставим ДПС да владее гласовете на изселниците. Борисов първо се срещна с изселническите организации в Турция, а след това с Ердоган и след това се върна в България.

Срещата с Ердоган е неофициална. Когато посещаваш една страна и си бил министър-председател и си имал връзки с президента, най- естественото е да се обадиш и да уведомиш ", обясни Митов по отношение на непредвидената среща на водача на ГЕРБ Бойко Борисов с турския президент Ердоган.

" Между другото по никакъв начин не е елементарно да се срещнеш с Ердоган и това приказва доста. Вотът в Турция не трябва да бъде напълно излят в ДПС ", сподели още той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР