Снимка: БулфотоБившият кмет на село Галиче Ценко Чоков се връща

...
Снимка: БулфотоБившият кмет на село Галиче Ценко Чоков се връща
Коментари Харесай

Върнаха Ценко Чоков в ареста, до три дни щял да влезе в гроба

Снимка: Булфото

Бившият кмет на село Галиче Ценко Чоков се връща в ареста. Това бе решено от Специализирания съд, като по този начин се променя мярката му за неотклонение „ домакински арест ” на „ задържане под стража, написа " Канал 3 ".

Съдията реши, че Чоков непозволено и умишлено се е отклонил от мястото, където е бил на ортодонт, поради което реши да промени мярката му за неотклонение. 

Както към този момент е известно скандалният кмет, направил известно врачанското село Галиче, е обвинен за побой и рекет, само че бе пуснат под домакински арест поради здравословни проблеми. Междувременно обаче той бе заловен да вечеря в ресторант в столичния квартал „ Драгалевци ”. Оказа се, че имал позволение да пътува до София за зъболечение, само че в това време се е отклонил, с цел да вечеря с другари и да наруши домашния си арест. От обвиняването акцентираха, че времето, в което той е сниман, е доста по-късно от края на работното време на стоматолога. 

На днешното съвещание Чоков се появи с патерици. Преди да бъде произнесено решението от отбраната му акцентираха пред съда, че той има голям брой болести и в случай че бъде върнат в ареста той „ ще влезе в гроба до 3 дни ”, защото може внезапно да се утежни. 

По време на правосъдното съвещание не бяха позволени да свидетелстват стоматологът и сервитьорът от заведението, само че бяха изслушани двамата служители на реда. 

Стана ясно, че за 2 януари Ценко Чоков има планувана интервенция в урологично поделение в Плевен.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР