снимка БулфотоБългарският президент Румен Радев е и умен, и красив.

...
снимка БулфотоБългарският президент Румен Радев е и умен, и красив.
Коментари Харесай

Руският посланик: Харесвам президента Радев, той е и умен, и красив мъж

снимка Булфото

Българският президент Румен Радев е и интелигентен, и хубав. Харесвам го. Това съобщи във Варна съветският дипломат в София Елеонора Митрофанова. 

Политиците в България би трябвало да бъдат повече българоцентрични и да си сътрудничат с Русия, когато имат интерес, както и с Европейския съюз, когато това е преференциално за страната, с цел да има естествен баланс, разяснява тя.

" С държавното управление на Бойко Борисов имахме комплицирано взаимоотношение. Затова може да се съди по плана за АЕЦ " Белене ".

Надявам се, че в нашите политически и стопански връзки ще участват повече прагматизъм и взаимно почитание. Що се отнася до президентските избори - те са тънка работа, и ще работи с този президент, който изберете.

Като човек Румен Радев ми харесва - заслужен представител България. Той е образован и хубав, само че най-важното е да се харесва на българите ",

сподели още Елеонора Митрофанова, представена от БГНЕС. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР