Снимка БулфотоБългарите, които живеят във Великобритания няма да усетят съществена

...
Снимка БулфотоБългарите, които живеят във Великобритания няма да усетят съществена
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Българите, живеещи във Великобритания няма да усетят съществена разлика от утре

Снимка Булфото

Българите, които живеят във Англия няма да усетят основна разлика от на следващия ден, откакто страната излезе от Европейски Съюз. Това разгласи вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева пред Българска национална телевизия.

След броени часове Брекзит ще бъде реалност. По този мотив Захариева разяснява по какъв начин тази смяна ще се отрази на българите, които живеят в Обединеното кралство сега.

" Няма да усетят разлика от на следващия ден. Наистина след броени часове Европейски Съюз ще бъде към този момент от 27 члена. За мен това не е положителна вест, само че българите, които живеят там от на следващия ден няма да усетят основна разлика. Все отново да не забравяме, че Англия от на следващия ден е трета страна за Европейски Съюз ", акцентира тя.

Министърът на външните работи сподели още, че все още 139 000 българи, по публични данни, са получили статут на уседналост от британските управляващи. " Това са над 90% от българите, живеещи там. Като България резервира преднината си и дефакто е преди всичко от останалите членове на Европейски Съюз по максимален %, подали заявление жители. Това е в следствие в действителност на работата, която през последните две години правим. Благодаря на българите там, че са дейни и не чакаха последния миг ", съобщи Захариева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР