снимка: БулфотоАктуализация на Windows 10 под номер 20197 е достъпна

...
снимка: БулфотоАктуализация на Windows 10 под номер 20197 е достъпна
Коментари Харесай

Предстоят промени в интерфейса на Windows 10

снимка: Булфото

Актуализация на Windows 10 под номер 20197 е налична от няколко дни за членовете на тестовата стратегия Windows Insider в канала за разработчици  (Dev Channel ). Тя съдържа препратки към идни промени на основни съставни елементи на операционната система.

За предстоящите нововъведения оповестява тематичният уеб страница Windows Latest. По-конкретно, открити са референции на новия интерфейс WinUI за менюто Start и работния център (Action Center). Съдейки по файловете в Microsoft Program Database версия 20197, компанията към този момент организира вътрешни проби на новия дизайн за тези съществени функционалности на операционната система.

WinUI е идващото потомство платформа за потребителски интерфейс на Windows, Windows 10, Windows 10X и сгъваемите устройства Surface Duo. Microsoft към този момент удостовери, че WinUI може да се употребява за актуализиране на съществуващи Win32 приложения, както и за основаване на Win32 или UWP (Universal Windows Platform) приложения, употребявайки новите правила.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР