снимка БулфотоАко трябва България и фризери ще осигури, за да

...
снимка БулфотоАко трябва България и фризери ще осигури, за да
Коментари Харесай

Борисов: Всички плащаме за ваксините, ще осигурим и фризери, ако трябва

снимка Булфото

Ако би трябвало България и фризери ще обезпечи, с цел да се съхраняват имунизациите за ковид. 

Многогодишната финансова рамка и дейностите на Европейски Съюз в отговор на пандемията са двете основни тематики, по които България ще съобщи позицията си през днешния ден, съобщи министър-председателят Бойко Борисов преди началото на присъединяване си във видеоконференцията на членовете на Европейския съвет, написа.

Премиерът посочи, че страната ни има ясна и поредна позиция по отношение на европейския бюджет, приемайки, че върховенството на закона е толкоз значимо, че да бъде обвързано с европейските фондове.
 
По отношение на европейската съгласуваност в отговор на пандемията министър председателят Борисов приветства предлагането за създаване на Европейски здравен съюз, който ще разреши Европейски Съюз да бъде по-подготвен за в бъдеще при възможни други здравни рецесии, оповестяват от държавната осведомителна работа.
 
Министър-председателят Борисов подчертава също върху общия метод на европейските водачи и Европейска комисия по отношение на имунизациите, който ще обезпечи на европейските жители бърз достъп до задоволително на брой безвредни и безвъзмездни ваксини, които да се употребяват непринудено.

" Всички дружно, солидарно освен участваме в заплащането на имунизациите, само че и по метода, по който да бъдат заслужено разпределени допустимо най-бързо ", съобщи министър председателят Борисов и добави, че се водят диалози, тъй че страната ни да е подготвена, в случай че са нужни фризери, в които ваксина да се съхранява при доста ниска температура.
 
Премиерът Борисов особено обърна внимание на спазването на противоепидемичните ограничения. " Ако сме прецизни и дисциплинирани, можем да преодолеем по допустимо най-лекия метод тази рецесия ", безапелационен беше българският министър-председател.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР