снимка БулфотоАко търсим само различията, ще стигнем единствено до предсрочни

...
снимка БулфотоАко търсим само различията, ще стигнем единствено до предсрочни
Коментари Харесай

ИТН след срещата с БСП: Ако търсим само различията, ще стигнем единствено до предсрочни избори

снимка Булфото

Ако търсим единствено разликите, ще стигнем само до предварителни избори. Това е мнението на Има Такъв Народ откакто завърши срещата им с Българска социалистическа партия.

Ние изложихме вижданията си за значимите неща. Те изложиха техните. Ние сме чели програмата им, оказа се, че и те нашата, тъй като се твърдеше, че ние нямаме такава. Това съобщи след договарянията с Българска социалистическа партия Тошко Йорданов от ИТН, съобщи евроком.бг.

„ Ще има диалози и търсене на консенсус. Има обща тенденция за деяние. Те са обществена партия, а ние практична. Те желаеха стъпаловидно повдигане на налози, ние не желаеме повишение на налозите “, показа той.

Йорданов добави, че имат разлики с Българска социалистическа партия, само че имат и общо. Според него в случай че се заложи на разликите, ще се стигне до нови предварителни избори.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР