Снимка: БулфотоАко Русия реши, има цялата формирана бойна група да

...
Снимка: БулфотоАко Русия реши, има цялата формирана бойна група да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако Русия реши, има цялата формирана бойна група, за да влезе в Украйна

Снимка: Булфото

Ако Русия реши, има цялата образувана бойна група да влезе в Украйна. Оттук нататък е въпрос на политическо решение на Владимир Путин. Аз персонално не преставам да се надявам, че няма да има война, че това са блъфиращи ходове. В България би трябвало да застанем с ясни позиции по няколко неща. Първото е да сме сигурни, че сме обследвали всички разновидности и сме минимизирали риска за българските жители от другите отрицателни обстановки. Една от тях е в случай че влезе Румия в Украйна и се наложат строги ограничения, а Русия отвърне с ответни марки, в това число и прекъсването на газа, която за нас би бил огромен удар. Ако това се случи, имаме разновидности да запазим енергийната систума на България. Това сподели министър председателят Кирил Петков в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

" Вече съм в диалози с Еврокомисията, с цел да можем да спрем отчасти износа на ток и българските семейства да имат задоволително сила. Обследват се разновидности за полутечен газ през грйъцката връзка. Това ще е тематика и на визитата на вицепремиера Асен Василев и на енергийния министър Александър Николов в Съединени американски щати ", сподели министър председателят.

" Едновременно с това се уверихме, че имаме гориво за АЕЦ Козлодуй за две години напред, тъй че там нямаме риск ", увери той.

" Оттук нататък разделяме българите на две категории: на крадци и на такива, които съблюдават закона. Това, което виждам при Движение за права и свободи е, че те още не могат да повярват, че ние сме на тези позиции, оглавили сме изпълнителната власт и те не знаят какво да създадат. Не беше просто един маркетинг, с цел да отидем на власт, нашата задача е да почистим България. Хората усещат с корема си, че за първи път от 30 години има ръководство, което се бори за техния интерес ", сподели Петков.

" Страшни батаци са на всички места. В армията, в Министерство на вътрешните работи, в образованието - обикновено ли е учениците да не могат да вържат тройка? ", пита Петков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР