Снимка БулфотоАхмед Доган гарантира живот на Бойко Борисов, дори Валери

...
Снимка БулфотоАхмед Доган гарантира живот на Бойко Борисов, дори Валери
Коментари Харесай

Доган държал речта си в полунощ! Борисов и Ердоган - най-важните хора в словото на Сокола

Снимка Булфото

Ахмед Доган подсигурява живот на Бойко Борисов, даже Валери Симеонов да застане отпред на опозицията. Това е отговор на Доган на думите на Борисов, когато се върна от Брюксел. Той като че ли му сподели: " Аз съм Доган, другото ми име е предвидим и виновен ". Това разяснява пред Нова телевизия журналистът Илхан Андай, написа Пик.

 

Той означи, че държанието на почетния ръководител на Движение за права и свободи е на човек, който подава ръка в името на националния баланс, в името на отговорността пред гласоподавателите и обществото. 

" Вторият значим човек в речта на Доган след Бойко Борисов е Ердоган... Този път Доган дава рестарт на последователите на ДОСТ. И другото, което той желае да стигне до Ердоган - факт е, че не сме се карали с никого. И още един миг - Доган дава отлична оценка на Мустафа Карадайъ ", разяснява Андай.

На въпрос дали е имало изненади на снощната среща в сараите на Доган, той отговори: " Изненади нямаше на срещата. Дойдоха всички поканени - и " уволнени ", и останали. Казаха, че Делян Пеевски е пасажер. Не е пасажер. Беше посетител. И той пристигна ".

Андай добави още: " Речта, която беше публикувана от пресцентъра, е чута от хората към среднощ, имало е музикална стратегия, приповдигнато въодушевление, само че доста по-малко адреналин, колкото през 2015-та ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР