Снимка: Булфото750 000 лв. парична гаранция определи съдът за жената

...
Снимка: Булфото750 000 лв. парична гаранция определи съдът за жената
Коментари Харесай

750 000 лв. гаранция за жената на Божков Елена Динева

Снимка: Булфото

750 000 лева парична гаранция дефинира съдът за дамата до избягалия в Дубай предприемач Васил Божков. Елена Динева може да излезе на свобдоа след 7 месеца в ареста, само че единствено в случай че заплати гаранцията си в период. 

Прокуратурата ще стачкува, тъй като упорства тя да остане в ареста. Авокатите й пък ще апелират, тъй като тя не може да си разреши толкоз висока гаранция, съобщи Българска национална телевизия. 

Съдът одобри, че е налице обосновано съмнение за осъществените от Динева закононарушения, в които тя е упрекната, само че счита, че в случай че бъде удължено още задържането й под стража, това би било голословна принуда по отношение на нея.

Обвинението твърди, че Динева, дружно с Божков и други лица са били в проведена незаконна група, която е правила редица закононарушения - противозаконна търговия с културни полезности, укриване на налози, финансови закононарушения и други сходни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР