Снимка: Булфото53-годишен криминално проявен и осъждан е задържан за нанасяне

...
Снимка: Булфото53-годишен криминално проявен и осъждан е задържан за нанасяне
Коментари Харесай

Домашен терор в Драгоман: Криминално проявен изпочупи ръцете на половинката си с бухалка

Снимка: Булфото

53-годишен престъпно проявен и осъждан е арестуван за нанасяне на побой над приятелката си в Драгоман. Бабаитът изпочупил ръцете на половинката си, поради което тя се е озовала в болничното заведение, написа Канал 3.бг.
``
реклама

Сигналът за следващото домашно принуждение е подаден към 1.50 часа на 1 април. Служител на бензиностанция в Драгоман се обадил в полицията за това, че в обекта е пристигнала за помощ жена с забележими рани от побой, сочат данните на Министерство на вътрешните работи. На място неотложно са били изпратени чиновници на районно управление (на МВР) - Сливница, които незабавно извикали екип на Спешна помощ. 39-годишната жена разказала пред униформените, че към среднощ мъжът, с който живее на фамилни начала, ѝ нанесъл побой с дървена бухалка.

Пострадалата жена е била превозена в столична болница с фрактури на двете ръце, без заплаха за живота. Въпреки опита му да се укрие от органите на реда, 53-годишният принудител е арестуван след няколкочасово полицейско търсене.
В хода на формираното по случая досъдебно произвеждане е осъществено претършуване на домашния му адрес, откъдето са конфискувани дървена бухалка, ръкохватка за секира и други материални доказателства, съотносими към осъщественото престъпно действие. След оказана здравна помощ пострадалата непринудено е напуснала болничното заведение. Извършената по случая информация сочи, че автопатрул на районно управление (на МВР) - Сливница няколко пъти се е отзовавал на подадени от нея във времето сигнали на тел. 112 за домакински скандал и тормоз, за които след това е отказвала да внесе публично тъжба.

В резултат на експедитивните дейности на проверяващия екип и навременен отчет на събраните доказателства в Районната прокуратура, още същия ден рецидивистът се е сдобил  с обвиняване за причиняване на междинна телесна щета при изискванията на домашно принуждение, съгласно най-новите промени в Наказателния кодекс .

С прокурорско разпореждане на обвинения е наложена 72-часова мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

Според завишаването на наказванията в Наказателен кодекс за ликвидиране при условия на домашно принуждение причинителят отива доживот зад решетките.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР