Снимка Булфото51-годишен столичанин е задържан в рамките на проведено разследване

...
Снимка Булфото51-годишен столичанин е задържан в рамките на проведено разследване
Коментари Харесай

Закопчаха сводник в София

Снимка Булфото

51-годишен столичанин е арестуван в границите на извършено следствие от чиновници на отдел " Противодействие на престъпната престъпност " - Столична дирекция на вътрешните работи, след постъпил сигнал за мъж, склонявал жени към проституция. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, съобщи вести.бг.

Според първичните данни той е предоставял квартири в столицата на 24-годишна жена, за предложение на платени услуги, а против това получавал половината от заработените пари.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. След отчет на материалите в Софийска районна прокуратура мъжът е притеглен като обвинен за закононарушение по член 159А от Наказателен кодекс.

В хода на процесуално-следствените дейности е открито, че арестуваният е съхранявал в едно от жилищата си револвер в нарушаване на разпоредбите регламентиращи владеене и предпазване на огнестрелно оръжие, за което му е повдигнато обвиняване по член 338 от Наказателен кодекс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни нови
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР