Снимка Булфото36-годишният Страхил Б. е задържан под стража, след като

...
Снимка Булфото36-годишният Страхил Б. е задържан под стража, след като
Коментари Харесай

Страхил, осъждан 37 пъти, отново зад решетките! Вижте за какво

Снимка Булфото

36-годишният Страхил Б. е арестуван под стража, откакто е обрал жена. Интересното в тази ситуация е, че осъжданията на младия мъж са повече от годините му – цели 37, написа Пик.

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас той е арестуван и  обвинен за това, че на 14 откомври тази година  на ул. „ Христо Фотев ” в Бургас отмъкнал дамска чанта и намиращите се в нея движимости - всичко на обща стойност  456, 20 лева  от   54 - годишна бургазлийка. Той използвал мощ - издърпал чантата и скъсал дръжката. От прокуратурата показват, че действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив - закононарушение по чл.199 ал.1 т.4 вр. чл.198 ал.1  вр. чл.29 ал.1 б. ”А ” и б. ”Б ”от Наказателен кодекс.        

Според прокурора е налице обосновано съмнение за това, че Страхил Б. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че обвиненият може да се укрие или да извърши ново закононарушение. Той  мотивира тезата си обстоятелството, че Страхил Б. е осъждан общо 37 пъти, а тежката глоба, която е планувана в закона за актуалното незаконно действие (от 5г. до 15г. „ отнемане от независимост “) може да стимулира обвинения да предприеме дейности, с които да избегне наказателно гонене, в случай че не бъде арестуван, оповестява " Бургас Инфо ".

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража Страхил Б.

Определението на Окръжен съд  - Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР